Intrebari despre erectie si potenta

Intrebarile frecvente adresate de Clientii nostri. Se impart in doua categorii. Despre erectie si potenta, cum pot fi mai potent. Si despre procesarea comenzilor de Extra Strong.

Ce este Extra Strong pentru potenta?

Extra strong sunt pastile potenta. Un produs sigur, testat si verificat. Recomandat de specialistii din domeniul medical. Extra strong este un produs de calitate. Fabricat dupa cele mai moderne standarde.

Cum folosesc ExtraStrong pentru erectie?

Se ia o capsula cu 30 minute inainte de primul act sexual. Vei fi super potent 3-4 zile. Ai erectii mai tari. Erectia este mai mare. Scapi de ejacularea precoce. Ai energie sa repeti actul sexual.

Mai potent fara secundare?

Extra Strong este un stimulent natural pentru potenta. Nu necesita prescriptie din partea unui medic. Doar daca suferi de o afectiune cronica. Adica urmezi un tratament permanent (pentru tensiune, diabet, etc). Este necesar sa consulti medicul sau farmacistul.

Datele de comanda sunt confidentiale? Iti garantam discretie maxima! Datele de livrare le folosim doar pentru a expedia coletul. Datele sunt: email, nume, telefon si adresa de livrare. Acestea se sterg dupa finalizarea comenzii.

Coletele sunt discrete? DA. Iti garantam un colet 100% ANONIM. Produsele comandate sunt impachetate discret. Nu scrie ce contine sau numele site-ului.

Cat de repede voi primi comanda? Comenzile confirmate pana la ora 15 se proceseaza in aceeasi zi. Coletele livrate prin Posta Romana le ridici de la Oficiul postal. In 3-5 zile lucratoare. Coletele livrate prin Urgent Curier iti sunt aduse personal de un curier. In 1-2 zile lucratoare. Livrarea prin curier este disponibila in reteaua curierului. » Verifica aici daca localitatea ta este in aria de acoperire.

Cum platesc comanda? Plata comenzii se face in momentul ridicarii coletului. La Oficiul postal sau curierului care iti aduce comanda. Livrarea prin Posta costa 10 lei, livrarea prin Curier costa 20 lei. Beneficiezi de livrare GRATUITA. Prin Posta pentru comenzile peste 100 lei. Prin Curier pentru comenzile mai mari de 200 lei.

Nu am ridicat un colet. Mai pot comanda? Da, poti comanda oricand. Chiar daca nu ai ridicat coletul. Dar vei plati in avans comanda. Plus taxele de transport de la comanda retur.

Acum esti pe deplin convins de calitatea produselor si serviciilor noastre. Profita de reduceri si livrare gratuita. » Comanda ExtraStrong